Appartementen Villa L'Orangerie Curaçao

De appartementen

Onze verhuur appartementen zijn gelijkvloers, luxe en compleet ingericht. De appartementen van Villa L’Orangerie hebben een woonkamer met allerlei voorzieningen. In dezelfde ruimte zit een open keuken. Daarnaast zijn de appartementen voorzien van een ruime slaapkamer en badkamer welke voorzien zijn van zowel 110 als 220 volt stopcontacten. In en rond heel het appartement kunt u gratis gebruik maken van onze wi-fi.

Vanuit de woonkamer loop u door grote openslaande deuren het gezellige en ruim opgezette tropische terras op. Via uw privé terras stapt u zo de tropische tuin in, met het zwembad dat omringd is door tropische planten en kleurrijke bloemen. Uiteraard zijn er in de tuin diverse (lig)stoelen beschikbaar om heerlijk te relaxen.

Vraag nu vrijblijvend de beschikbaarheid op.

De woonkamer

De woonkamer is  luxe en sfeervol ingericht en o.a. voorzien van draadloos internet (wi-fi), ventilator, airco, radio/cd speler en een slaapbank voor 2 personen. De slaapbank zal gebruikt worden als er meer dan 2 personen van het appartement gebruik maken.

Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide

De keuken

De ruime open keuken is volledig ingericht met een eettafel tussen de keuken en de woonkamer. Er zijn voldoende benodigdheden aanwezig om zelf te koken als u niet elke avond uit eten wilt.

De slaapkamer

Alle appartementen hebben een slaapkamer met een 2-persoonsbed. De openslaande deuren naar het terras zijn voorzien van een hekwerk en een hor, zodat het mogelijk is om met een open deur te slapen. In combinatie met de plafond fan kunt u dan slapen met de airco uit, wat veel mensen prettig vinden.

Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide

De badkamer

De badkamer is voorzien van toilet, wastafel en douche (beide met warm water). Alles in moderne en luxe uitvoering.

Het terras

Zowel vanuit de woonkamer als ook vanuit de slaapkamer loopt u via grote openslaande deuren uw terras op. Vanaf het terras loopt u zo onze tropisch aangelegde tuin in, bijvoorbeeld om bij het zwembad te relaxen.

Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide

Tuin en zwembad

De tuin is aangekleed met een oase van tropische bloemen, planten en bomen. In de ochtend hoor je de oranje troepiaal vogeltjes al fluiten vanuit de bomen. Centraal in de tuin ligt het zwembad met daaromheen comfortabele ligbedden en parasol.

Indien men een auto huurt, kan men gratis gebruik maken van de afgesloten parkeerplaats via de hoofdingang met de op afstand te bedienen toegangspoort.

De te huren appartementen beschikken over een eigen gezamenlijke privé ingang, deze is rolstoel toegankelijk. Van het zwembad omgeven door tropisch groen
met gezellige zitjes, ligbedden en makkelijke stoelen kan men van zonsopgang tot zonsondergang gebruik maken.

Boodschappenservice

Indien gewenst zorgen we dat uw koelkast bij aankomst gevuld is met de meest gangbare en noodzakelijke boodschappen voor de eerste dag. U ontvangt van ons vooraf een ‘boodschappenlijst’ waarop u uw gewenste boodschappen in kunt vullen. Deze worden tegen werkelijke kosten afgerekend.

Strandlakens

Strandlakens beslaan veel ruimte in uw bagage, u hoeft ze dus niet mee te brengen. Bij ons zijn ze te huur voor € 1.00 per dag per persoon.

Wilt u reserveren? of eerst meer informatie ontvangen?