Reviews Villa L'Orangerie Curaçao

Graag delen wij met u hoe gasten hun verblijf in Villa l’Orangerie hebben ervaren.
U kunt onderstaand een reactie achter laten na een verblijf in de villa.

Leave a Review:

What people say about us:

Top

Rated 5 out of 5
april 1, 2022

De vakantie bij Villa L’ Orangerie is super.
De gastvrije beheerders (eigenaren) bezorgen je een hele fijne vakantie in een mooi/goed/gezellig appartement.
Het geheel is gelegen in een tropische tuin met een fijn zwembad.
De ligging van het appartement is zeer centraal.
Je bent met de auto binnen no time in Willemstad of op een gezellig strand.

Louis en Anja Bertens

Ontspannen en genieten

Rated 5 out of 5
april 1, 2022

Dit was onze eerste keer op Curaçao en we hebben 3 weken genoten van het eiland. Het appartement was een prima uitvalsbasis door de centrale ligging.
Het appartement met heerlijk terras midden in de prachtige tuin is heel comfortabel en netjes verzorgt.
We hebben ook regelmatig gebruik gemaakt van het gezamenlijke zwembad met ligstoelen en palapa’s in Japanse stijl. Hier konden we heerlijk ontspannen.
De meer dan voldoende handdoeken werden om de 2 dagen gewisseld en iedere week een tussentijdse schoonmaak waarin het bed ook werd verschoond.
We hebben ook gebruik gemaakt van de huurauto van Marcel en Sjaak en dan bieden ze als service dat ze je ophalen van en wegbrengen naar het vliegveld, ideaal! Ze kwamen zelfs nog de jas achter ons aanbrengen die we vergeten waren!
We hebben hier een hele fijne vakantie gehad waar we helemaal tot rust zijn komen en Marcel en Sjaak doen er alles aan om het je naar je zin te maken.
Zeker een aanrader en voor herhaling vatbaar.

Eelco en Riet

in een woord Fantastisch!!!

Rated 5 out of 5
april 1, 2022

Wij hebben super genoten op deze fantastische plek, heerlijk appartement, lekker ruim met een fijn terras en een top zwembad.
Zeer gastvrije gastheren, erg gezellig.
De ligging is erg centraal zodat je met de auto overal met een half uur uiterlijk bent.
Niets dan lof en graag tot een volgende keer.
Lieve groeten Betty & Rob.

Rob van de Velde

Ontspanning

Rated 5 out of 5
april 1, 2022

Aan ons de eer een beoordeling te plaatsen.Je zou denken dat is niet zo moeilijk maar het tegendeel is waar😄want wat is er nog toe te voegen aan de beoordelingen voor ons. We zijn nu ruim twee weken thuis en de heimwee naar Villa Orangerie is er volop. Wat hebben we genoten en wat hebben we kunnen ontspannen. Door het weer 🌞door de tuin incl de vogels die het heerlijk vinden als de bakjes gevuld worden met wat suiker, het heerlijke schone appartement het zwembad als je eens een dagje thuis blijft en het veilige gevoel wat Sjaak en Marcel creëren. Wat stoppen deze mannen een hoop liefde en aandacht in hun Villa Orangerie.Alles top geregeld en altijd in voor een leuk praatje en een lolletje.Voor ons op naar de volgende x.
Sjaak en Marcel nogmaals bedankt voor alles.
Jos en Wilma

Jos en Wilma Hollemans

Heerlijk verblijf gehad

Rated 5 out of 5
maart 15, 2022

Voor het eerst op Curaçao,en wat was het heerlijk!
Sjaak en Marcel zijn hele lieve gastheren niks is teveel, top!
Locatie is perfect om er op uit te gaan je zit zo in Willemstad en zo bij de prachtige baaien, en aan de westpunt.
De vogels en zelfs de kolibrie komt voor je neus op de bloemen af in de mooie tuin.
Ad en Hannie

Hannie en Ad

Super vakantieverblijf

Rated 5 out of 5
december 16, 2021

Al meerdere keren zijn we naar dit mooie appartement geweest. Sjaak en Marcel zijn verschrikkelijke lieve gastheren die echt heel veel voor hun gasten doen om ze te kunnen ontzorgen. Het vakantiegevoel begint al direct op de Luchthaven waar ze je met een warm welkom op komen halen. Het appartement is van alle gemakken voorzien en mocht je iets missen kun je altijd bij Sjaak en Marcel terecht. Heerlijke bedden, superschoon en een heerlijk zwembad in een mooie tropische tuin. Daarnaast ligt het ook erg centraal en ben je binnen 10 minuten in Willemstad en zit je ook niet ver van de mooie stranden.

Arie en Astrid

Perfecte kennismaking met Curacao

Rated 5 out of 5
december 5, 2021

Van begin tot eind genoten van de mooie plek die Sjaak en Marcel gecreëerd hebben. Het goed ingerichte appartement, het heerlijke zwembad en de lokale flora en fauna in de tuin ademen de sfeer van het eiland. De locatie is super strategisch om enerzijds naar Willemstad te rijden voor de prima restaurants en anderzijds de mooie, minder overbevolkte, strandjes van het eiland te ontdekken. Een echte aanrader!

Miranda

voor herhaling vatbaar

Rated 5 out of 5
november 22, 2021

Wij sluiten ons aan bij de vorige goede recensies. Superschoon, gezellig en volledig ingericht appartement met heerlijk privé terras. Sjaak en Marcel zij hele goede gastheren die de vakantie iets extra’s geven. Grote supermarkt op 10 min. loopafstand. Met de auto [die je kunt huren bij Sjaak en Marcel] is alles op het eiland makkelijk te bereiken. Ik kan niets negatiefs bedenken, onze vakantie bij Sjaak en Marcel was geslaagd!

Cor en Saskia

Uitmuntend

Rated 5 out of 5
april 4, 2021

Een oase van rust, mooie maar vooral schone appartementen. Geweldige gastheren. Top locatie. Prachtige tuin met in het midden een heerlijk zwembad.
Wat wil een mens nog meer?

Jeanette

Rob Van ree

Rated 5 out of 5
maart 12, 2020

Sjaak en Marcel
2 geweldige gastheren die onze 2 weken vakantie en 40 jarige huwelijk van onze ouders onvergetelijk hebben mogen maken.
Locatie is prachtig, mooi groen en zal nooit vervelen met de prachtige vogels die je kunt bewonderen die in de ochtend een verfrissing zoeken in het badje of lekker komen snoepen van het eten. Appartementen zijn voorzien van alles wat je nodig hebt, zelfs een senseo apparaat.
Zijn er tips of locaties die je echt moet bezoeken in Curaçao dan weten zij waar je heen kunt gaan. Erg fijn als je nog nooit op het prachtige eiland bent geweest.
Wij (grote groep) hebben voldoende auto’s kunnen huren om het land te bezichtigen. Zijn er eventueel problemen in het appartement wordt hier snel actie op vernomen.
Voor de honden liefhebbers, lucky is hun hele lieve hond die goed luistert en graag langs komt om zijn pootje te schudden met als beloning een brokje. Super leuk en geeft je een gevoel van thuis komen, vooral als de poort open gaat en ze met een kwispelend staart naar je toe komt.
Groetjes
Familie van Ree

Rob Van ree

John en Jacqueline

Rated 5 out of 5
februari 28, 2020

Deze prachtige en van alle comfort voorziene villa met zwembad ligt in een rustige en ruim opgezette villawijk. De tuin is goed onderhouden en aantrekkelijk met de vele kleurige bloemen. Gelegen midden op het eiland, hetgeen je de mogelijkheid biedt tot diverse uitstapjes en strandbezoeken. De eigenaren Marcel en Sjaak doen er alles aan om je thuis te voelen. Een echte aanrader!

John en Jacqueline

Jeanette

Rated 5 out of 5
februari 24, 2020

Wat een geweldig plekje op dit fijne eiland! Zo schoon, gezellig en alles wat een mens maar wensen kan.
Bij jullie kan een vakantie nooit tegenvallen. Weg van de mensenmassa maar toch in de buurt van leuke strandjes, restaurants, supermarkt etc…
Marcel & Sjaak; twee fijne mensen die je meteen het ” thuis” gevoel geven.
Wij hebben een fijne tijd gehad en komen, net zoals velen, zeker weer terug.
Lieve jongens, BEDANKT !!!
Georg, Mariette & Jeanette

Jeanette

Roelien

Rated 5 out of 5
januari 29, 2020

Marcel en Sjaak bedankt voor het fijne verblijf in jullie appartement . Ook de gezelligheid van Lucky elke dag was leuk. Wij komen zeker weer terug !! De hartelijke groeten van Theo en Roelien

Roelien

Ellen van der Weerd

Rated 5 out of 5
november 27, 2019

Opnieuw een heerlijk verblijf gehad in de villa. Marcel en Sjaak, jullie maken het iedere keer weer thuiskomen voor ons.
Met een beetje pijn in ons hart afscheid moeten nemen. Tot snel weerzien XXX
Vanuit een koude omgeving, warme Hollandse groeten van Marten en Ellen

Ellen van der Weerd

Wout en Sarina

Rated 5 out of 5
oktober 25, 2019

In de afgelopen tien jaar zijn we jaarlijks minimaal één keer op Curaçao geweest en steeds op een andere plek. Zo hadden we een appartement in Lagun, Grote Berg en Jan Thiel.
Uitgangspunt van ons is altijd dat we niet teruggaan naar een plekje waar we wel eens eerder geweest zijn.
Maar dat uitgangspunt moesten we toch snel bijstellen na de eerste kennismaking met Sjaak en Marcel en hun prachtige L’Orangerie!
Aan de inrichting van het appartement ontbrak niets, alles is erg schoon en opgeruimd en last but not least: het complex is omgeven door een prachtige tuin met zwembad. Hier is het echt tot rust komen in een tuin vol troepialen, libelles, suikerdiefjes etc.
We verbreken onze belofte en komen dan ook zeker nog eens terug!

Wout en Sarina

Norbert en Marieanne

Rated 5 out of 5
april 18, 2019

Wij verbleven in maart 2019 twee weken in het appartement Sono van Marcel en Sjaak in Julianadorp op een steenworp afstand van Willemstad. Het eerste dat ons bij binnenkomst opviel, nadat we door de heren (tegen betaling)van de luchthaven waren opgehaald: de gezellige en goed ingerichte porch die uitkijkt op de tropische tuin met talrijke vogeltjes en ook nog een beetje op het zwembad. Binnen was het appartement met smaak en luxe ingericht. En niet te vergeten superschoon! De keuken bevatte alles wat we nodig hadden. Ook een boodschappentas en een koelbox voor de supermarkt en het strand. Een elektrische citruspers voor de verse jus d’ orange aan het ontbijt konden we bij de heren lenen. De badkamer was ruim, evenals de slaapkamer.
Het gehele huisje/appartement is voorzien van airco en plafondventilatoren. Alle handdoeken werden 2x per week gewisseld en 1x per week werd er grondig schoon gemaakt. Voor 15 NAF per keer werd onze was gedaan. Wat ook erg prettig was: onze huurauto kon binnen de omheining geparkeerd worden.
Het geheel maakte op ons een bijzonder verzorgde indruk. Vanuit deze centrale locatie hebben we alle bezienswaardigheden van het eiland kunnen bezoeken. Wij vinden dat we bijzonder goed terecht gekomen zijn, omringd met goede zorg. We kunnen het aan anderen van harte aanbevelen!
Minder lezen

Norbert en Marieanne

Jolanda en Peter Bos

Rated 5 out of 5
april 1, 2019

Fantastische ervaring! Het begon al bij het warme welkom op vliegveld Hato, waar wij door Sjaak en Marcel werden opgewacht…
Het appartement is uit de kunst: luxe en van alle gemakken voorzien!
Prachtige tuin en mooi zwembad waar het, als je een dag niet elders bent, heerlijk vertoeven is!
Sjaak en Marcel zijn 2 leuke, vrolijke en vooral zeer gastvrije mannen die je met hun mooie villa volkomen in de watten leggen; dat hadden wij bij 3 voorgaande bezoeken aan Curaçao nog niet zo meegemaakt!
Ook de dagelijkse bezoekjes van hond Lucky dragen bij tot het warme gevoel bij L ‘Orangerie….
Het moet dan ook gezegd worden dat wij na 14 dagen met pijn in het hart zijn vertrokken!
Sjaak en Marcel, bedankt voor de onvergetelijke vakantie en we komen zéker terug!
Groeten,
Jolanda en Peter

Jolanda en Peter Bos

Kees en Karin

Rated 5 out of 5
februari 17, 2019

In een woord geweldig!! We hebben ontzettend genoten van onze vakantie. Marcel en Sjaak zijn fantastische gastheren. Als je ze nodig hebt zijn ze er. Ze geven advies en beantwoorden je vragen. Het appartement is van alle gemakken voorzien. Een mooie tuin, waar het een genot is om allerlei vogels te zien. Het zwembad is heerlijk, niet groot maar wel lekker om af te koelen. Het was ook gezellig dat Lucky regelmatig langs kwam voor wat brokjes.
Na 10 dagen wilden we nog niet naar huis. We willen nog wel een keer terug komen want we hebben nog niet alles gezien. En het is gewoon heerlijk om in de winter daar te vertoeven.
Dank je wel Marcel en Sjaak voor de fijne vakantie die we bij jullie mochten doorbrengen.
Brabantste groeten, Kees en Karin

Kees en Karin

Albert en Tilly

Rated 5 out of 5
december 22, 2018

Het appartement is voor ons tot op heden het beste appartement geweest dat we gehuurd hebben. We zijn boven de 80 jaar en wensen een goed onderkomen. Dat is gelukt. Een ieder die op leeftijd is en nog kan reizen adviseren wij bij Sjaak en Marcel te gaan logeren. Zij staan je bij met welke vraag je ook komt. Dank Sjaak en Marcel aan de fijne bijdrage aan onze vakantie. Warme groet van Albert en Tilly.

Albert en Tilly

Albert & Tilly

Rated 5 out of 5
december 22, 2018

Wij hadden een uitstekend onderkomen. Tot nu toe het beste appartement wat we gehad hebben. Wij behoren tot de groep mensen van boven de 80 jaar. Zij die nog durven te reizen, trakteer jezelf en reserveer een appartement bij Sjaak en Marcel. Zij weten het hoe het je naar de zin te maken. Alle complimenten die ze krijgen zijn echt, en dat verdienen ze. Onze dank jongens.
Groet van Albert & Tilly

Albert & Tilly