Reviews Villa L'Orangerie Curaçao

Graag delen wij met u hoe gasten hun verblijf in Villa l’Orangerie hebben ervaren.
U kunt onderstaand een reactie achter laten na een verblijf in de villa.

Leave a Review:

What people say about us:

voor herhaling vatbaar

Rated 5 out of 5
november 22, 2021

Wij sluiten ons aan bij de vorige goede recensies. Superschoon, gezellig en volledig ingericht appartement met heerlijk privé terras. Sjaak en Marcel zij hele goede gastheren die de vakantie iets extra’s geven. Grote supermarkt op 10 min. loopafstand. Met de auto [die je kunt huren bij Sjaak en Marcel] is alles op het eiland makkelijk te bereiken. Ik kan niets negatiefs bedenken, onze vakantie bij Sjaak en Marcel was geslaagd!

Cor en Saskia

Uitmuntend

Rated 5 out of 5
april 4, 2021

Een oase van rust, mooie maar vooral schone appartementen. Geweldige gastheren. Top locatie. Prachtige tuin met in het midden een heerlijk zwembad.
Wat wil een mens nog meer?

Jeanette

Rob Van ree

Rated 5 out of 5
maart 12, 2020

Sjaak en Marcel
2 geweldige gastheren die onze 2 weken vakantie en 40 jarige huwelijk van onze ouders onvergetelijk hebben mogen maken.
Locatie is prachtig, mooi groen en zal nooit vervelen met de prachtige vogels die je kunt bewonderen die in de ochtend een verfrissing zoeken in het badje of lekker komen snoepen van het eten. Appartementen zijn voorzien van alles wat je nodig hebt, zelfs een senseo apparaat.
Zijn er tips of locaties die je echt moet bezoeken in Curaçao dan weten zij waar je heen kunt gaan. Erg fijn als je nog nooit op het prachtige eiland bent geweest.
Wij (grote groep) hebben voldoende auto’s kunnen huren om het land te bezichtigen. Zijn er eventueel problemen in het appartement wordt hier snel actie op vernomen.
Voor de honden liefhebbers, lucky is hun hele lieve hond die goed luistert en graag langs komt om zijn pootje te schudden met als beloning een brokje. Super leuk en geeft je een gevoel van thuis komen, vooral als de poort open gaat en ze met een kwispelend staart naar je toe komt.
Groetjes
Familie van Ree

Rob Van ree

John en Jacqueline

Rated 5 out of 5
februari 28, 2020

Deze prachtige en van alle comfort voorziene villa met zwembad ligt in een rustige en ruim opgezette villawijk. De tuin is goed onderhouden en aantrekkelijk met de vele kleurige bloemen. Gelegen midden op het eiland, hetgeen je de mogelijkheid biedt tot diverse uitstapjes en strandbezoeken. De eigenaren Marcel en Sjaak doen er alles aan om je thuis te voelen. Een echte aanrader!

John en Jacqueline

Jeanette

Rated 5 out of 5
februari 24, 2020

Wat een geweldig plekje op dit fijne eiland! Zo schoon, gezellig en alles wat een mens maar wensen kan.
Bij jullie kan een vakantie nooit tegenvallen. Weg van de mensenmassa maar toch in de buurt van leuke strandjes, restaurants, supermarkt etc…
Marcel & Sjaak; twee fijne mensen die je meteen het ” thuis” gevoel geven.
Wij hebben een fijne tijd gehad en komen, net zoals velen, zeker weer terug.
Lieve jongens, BEDANKT !!!
Georg, Mariette & Jeanette

Jeanette

Roelien

Rated 5 out of 5
januari 29, 2020

Marcel en Sjaak bedankt voor het fijne verblijf in jullie appartement . Ook de gezelligheid van Lucky elke dag was leuk. Wij komen zeker weer terug !! De hartelijke groeten van Theo en Roelien

Roelien

Ellen van der Weerd

Rated 5 out of 5
november 27, 2019

Opnieuw een heerlijk verblijf gehad in de villa. Marcel en Sjaak, jullie maken het iedere keer weer thuiskomen voor ons.
Met een beetje pijn in ons hart afscheid moeten nemen. Tot snel weerzien XXX
Vanuit een koude omgeving, warme Hollandse groeten van Marten en Ellen

Ellen van der Weerd

Wout en Sarina

Rated 5 out of 5
oktober 25, 2019

In de afgelopen tien jaar zijn we jaarlijks minimaal één keer op Curaçao geweest en steeds op een andere plek. Zo hadden we een appartement in Lagun, Grote Berg en Jan Thiel.
Uitgangspunt van ons is altijd dat we niet teruggaan naar een plekje waar we wel eens eerder geweest zijn.
Maar dat uitgangspunt moesten we toch snel bijstellen na de eerste kennismaking met Sjaak en Marcel en hun prachtige L’Orangerie!
Aan de inrichting van het appartement ontbrak niets, alles is erg schoon en opgeruimd en last but not least: het complex is omgeven door een prachtige tuin met zwembad. Hier is het echt tot rust komen in een tuin vol troepialen, libelles, suikerdiefjes etc.
We verbreken onze belofte en komen dan ook zeker nog eens terug!

Wout en Sarina

Norbert en Marieanne

Rated 5 out of 5
april 18, 2019

Wij verbleven in maart 2019 twee weken in het appartement Sono van Marcel en Sjaak in Julianadorp op een steenworp afstand van Willemstad. Het eerste dat ons bij binnenkomst opviel, nadat we door de heren (tegen betaling)van de luchthaven waren opgehaald: de gezellige en goed ingerichte porch die uitkijkt op de tropische tuin met talrijke vogeltjes en ook nog een beetje op het zwembad. Binnen was het appartement met smaak en luxe ingericht. En niet te vergeten superschoon! De keuken bevatte alles wat we nodig hadden. Ook een boodschappentas en een koelbox voor de supermarkt en het strand. Een elektrische citruspers voor de verse jus d’ orange aan het ontbijt konden we bij de heren lenen. De badkamer was ruim, evenals de slaapkamer.
Het gehele huisje/appartement is voorzien van airco en plafondventilatoren. Alle handdoeken werden 2x per week gewisseld en 1x per week werd er grondig schoon gemaakt. Voor 15 NAF per keer werd onze was gedaan. Wat ook erg prettig was: onze huurauto kon binnen de omheining geparkeerd worden.
Het geheel maakte op ons een bijzonder verzorgde indruk. Vanuit deze centrale locatie hebben we alle bezienswaardigheden van het eiland kunnen bezoeken. Wij vinden dat we bijzonder goed terecht gekomen zijn, omringd met goede zorg. We kunnen het aan anderen van harte aanbevelen!
Minder lezen

Norbert en Marieanne

Jolanda en Peter Bos

Rated 5 out of 5
april 1, 2019

Fantastische ervaring! Het begon al bij het warme welkom op vliegveld Hato, waar wij door Sjaak en Marcel werden opgewacht…
Het appartement is uit de kunst: luxe en van alle gemakken voorzien!
Prachtige tuin en mooi zwembad waar het, als je een dag niet elders bent, heerlijk vertoeven is!
Sjaak en Marcel zijn 2 leuke, vrolijke en vooral zeer gastvrije mannen die je met hun mooie villa volkomen in de watten leggen; dat hadden wij bij 3 voorgaande bezoeken aan Curaçao nog niet zo meegemaakt!
Ook de dagelijkse bezoekjes van hond Lucky dragen bij tot het warme gevoel bij L ‘Orangerie….
Het moet dan ook gezegd worden dat wij na 14 dagen met pijn in het hart zijn vertrokken!
Sjaak en Marcel, bedankt voor de onvergetelijke vakantie en we komen zéker terug!
Groeten,
Jolanda en Peter

Jolanda en Peter Bos

Kees en Karin

Rated 5 out of 5
februari 17, 2019

In een woord geweldig!! We hebben ontzettend genoten van onze vakantie. Marcel en Sjaak zijn fantastische gastheren. Als je ze nodig hebt zijn ze er. Ze geven advies en beantwoorden je vragen. Het appartement is van alle gemakken voorzien. Een mooie tuin, waar het een genot is om allerlei vogels te zien. Het zwembad is heerlijk, niet groot maar wel lekker om af te koelen. Het was ook gezellig dat Lucky regelmatig langs kwam voor wat brokjes.
Na 10 dagen wilden we nog niet naar huis. We willen nog wel een keer terug komen want we hebben nog niet alles gezien. En het is gewoon heerlijk om in de winter daar te vertoeven.
Dank je wel Marcel en Sjaak voor de fijne vakantie die we bij jullie mochten doorbrengen.
Brabantste groeten, Kees en Karin

Kees en Karin

Albert en Tilly

Rated 5 out of 5
december 22, 2018

Het appartement is voor ons tot op heden het beste appartement geweest dat we gehuurd hebben. We zijn boven de 80 jaar en wensen een goed onderkomen. Dat is gelukt. Een ieder die op leeftijd is en nog kan reizen adviseren wij bij Sjaak en Marcel te gaan logeren. Zij staan je bij met welke vraag je ook komt. Dank Sjaak en Marcel aan de fijne bijdrage aan onze vakantie. Warme groet van Albert en Tilly.

Albert en Tilly

Albert & Tilly

Rated 5 out of 5
december 22, 2018

Wij hadden een uitstekend onderkomen. Tot nu toe het beste appartement wat we gehad hebben. Wij behoren tot de groep mensen van boven de 80 jaar. Zij die nog durven te reizen, trakteer jezelf en reserveer een appartement bij Sjaak en Marcel. Zij weten het hoe het je naar de zin te maken. Alle complimenten die ze krijgen zijn echt, en dat verdienen ze. Onze dank jongens.
Groet van Albert & Tilly

Albert & Tilly

Djoere & Sanne

Rated 5 out of 5
september 20, 2018

Wat hebben wij een heerlijke tijd gehad in dit paradijs! De Villa ligt in een rustige woonwijk, het appartement is groot en super schoon! De handdoeken worden regelmatig verwisseld en dan wordt er ook schoon gemaakt, heerlijk! Sjaak en Marcel voorzien je van alle info over het eiland en hebben goede tips, maak bijvoorbeeld een wandeling met Shirley of ga snorkelen tussen de schildpadden. Maar voor een gezellig gesprek of een goede grap zijn de heren ook te vinden 😉 Wij komen zeker terug!!

Djoere & Sanne

Astrid

Rated 4 out of 5
september 20, 2018

Wat was het een fijne vakantie bij Villa L’Orangerie. Wat hebben we genoten van de gastvrijheid van Sjaak en Marcel, het luxe appartement, de tropische tuin en het heerlijke zwembad….en niet te vergeten de begroeting van Lucky 🐾 iedere ochtend. Het appartement ligt heel centraal op t eiland, met de auto ben je zo op de mooie strandjes en binnen 10 min ben je in Willemstad.

Astrid

Geert en Tiziano

Rated 5 out of 5
april 24, 2018

Wij hebben van 10 dagen heerlijke rust genoten in Villa L Orangerie
Mooi ingericht appartement in de prachtig aangelegde tuin met veel zingende vogels en natuurlijk Lucky die regelmatig gezelschap kwam houden.
Prima gastheren die zorgden voor een prettig verblijf.
De vele stranden zijn er mooi en rustig en Willemstad is ook een mooie plaats om te bezoeken.
het was een verrassend verblijf bij jullie .
Warm aanbevolen

Geert en Tiziano

Gijs en Roely

Rated 5 out of 5
april 22, 2018

Wij hebben een heerlijke week in appartement Luna doorgebracht! Fantastische locatie, lekker rustig, weg van de drukte. Het appartement ziet er prachtig uit en was perfect schoon. Aan alles is gedacht. Mooie tropische tuin met een heerlijk zwembad. Alles is heel sfeervol. Een geweldige locatie3 voor een vakantie op het zonnige Curaçao. Aanbevelingswaardig! Dank voor alle goede zorgen.

Gijs en Roely

Joost en Evelien

Rated 5 out of 5
april 22, 2018

Voor de 2e keer bij Sjaak en Marcel en lucky verbleven.
Was weer heerlijk en we hebben genoten.
Appartement weer top.
Met de auto heerlijk over het eiland gereden.
Tot snel weer😎👍🏼🌴

Joost en Evelien

Marten en Ellen

Rated 5 out of 5
april 17, 2018

Na de primeur in januari als gast in Villa l’Orangerie nu wederom genoten van ons verblijf bij Sjaak en Marcel. Al voor de 7de keer in Curacao, maar het verblijf in Julianadorp maakt het nog meer thuiskomen. Een prachtige locatie, goed uitvalspunt voor het gehele eiland maar vooral de persoonlijke touch en aandacht van Sjaak en Marcel maken de Villa een plek om altijd naar terug te verlangen! Kan niet wachten tot de volgende keer.

Marten en Ellen

Floor en Marjo

Rated 5 out of 5
maart 31, 2018

Uitstekende locatie in het centraal en rustig gelegen Julianadorp.
Willemstad is op 7 km afstand.
Je kan veilig en voor niets parkeren in de garage bij het Rif complex.
Super mooie ruime accommodatie met een tropische tuin en heerlijk zwembad.
Heel erg schoon, verzorgd en veilig.
Door de goede zorgen van Sjaak en Marcel ontbreekt het je aan niets.
Elke ochtend wordt je Bon dia geheten door de hond Luckey.
Grote Centrum Supermarkt op 3 minuten afstand.
Perfect om met de auto te genieten van de ruim 30 fantastische strandjes.
Elke keer denk je kan het nog mooier…
Curaçao met zijn prachtige natuur, vogels, leguanen, hagedissen, vissen, bruine pelikanen, schildpadden en de ontzettend lieve bevolking.
Snorkelen zo mooooi, alsof je in een aquarium bent geland.
Zwemmen met een grote en kleine schildpad zo ontroerend mooi.
Het heerlijke eten, met je voeten in het zand dos Moijto vooraf ondergaande zon erbij mooier kan toch niet!
Het was in 1 woord TOP.

Floor en Marjo