Over ons Villa L'Orangerie Curaçao

Bon dia; wij zijn Sjaak Janssen en Marcel Aarts, eigenaren van Villa L’Orangerie

Ontspannende leven

Na 32 jaar in de Tilburgse restaurantwereld gezeten te hebben besloten we weer terug te keren naar het geboorte-eiland van Marcel.
We kwamen er natuurlijk bijna jaarlijks al tijdens de vakanties maar nu wilden we toch echt de hectiek van het Europese Nederlandse verruilen voor het meer relaxte en ontspannende Caribische Nederlandse.
We wilden het gewoon wat rustiger gaan doen, soms lukt dat en soms ook weer niet ?.

We hebben bewust niet voor een B&B gekozen omdat we dan toch weer op uur en tijd alles moesten regelen én Sjaak is nog steeds geen ochtendmens. Nee, we hebben gekozen voor stijlvolle, een beetje luxere appartementen met een volledig ingerichte keuken zodat onze gasten zelf een ontbijtje kunnen klaarmaken op het tijdstip dat zij prettig vinden.
Na een korte zoektocht hebben we deze villa gekozen omdat hij lekker centraal midden op het eiland ligt; je bent nooit ergens ver vandaan. 5 minuutjes van de luchthaven, 10 minuutjes van de historische binnenstad maar ook de rustige authentieke baaitjes en strandjes liggen op korte afstand. Wil je naar het drukke toeristische uitgaansleven dan ben je daar ook in 15-20 minuutjes. Hier zit je lekker in alle rust maar zoals gezegd toch overal lekker dichtbij.

 

“Wij houden van Brabantse gezelligheid met een tropische kwinkslag.”

 

Niets moet, maar er kan veel

Gasten zeggen vaak tegen ons: “We vinden het zo knap dat jullie zo onzichtbaar aanwezig kunnen zijn”. Dat is precies wat we willen; een leuk en warm contact met onze gasten maar alleen als ze dat zelf willen. Niets moet maar er kan veel op dat gebied. Een praatje ’s morgens over bezienswaardigheden met de wegenkaart er bij of in de namiddag lekker kletsen over de avonturen die ze die dag weer hebben meegemaakt. Ja we zijn wel een beetje mensen mensen, we vinden het gewoon leuk om mensen om ons heen te hebben en vinden het niet erg om daar soms een heel klein stukje privacy voor in te leveren, anders moet je niet aan zoiets beginnen vinden wij.
Wij houden van de Brabantse gezelligheid met een tropische kwinkslag. Lekker informeel proberen om onze gasten de meest perfecte vakantie te bezorgen. Dus we hopen jullie allemaal een keer te mogen begroeten op ons mooie eiland Curaçao.

Wilt u reserveren? of eerst meer informatie ontvangen?

Alle appartementen beschikken over 4 slaapplaatsen, twee in de slaapkamer en twee op een uitstekende slaapbank in de woon-/zitkamer. Ieder gezin in een eigen appartement, zo heeft ieder zijn of haar eigen privacy.
Vraag naar de mogelijkheden en beschikbaarheid, we maken dan graag een passende offerte met speciale tarieven voor U. Vroeg informeren en boeken is aanbevolen, vooral in de vakantieperiodes.